Η καθημερινή

στοματική

υγιεινή σας!

Στοματικό διάλυμα:

Το πιο χρήσιμο και απολαυστικό λεπτό της ημέρας

Μία πλύση του στόματος με διάλυμα δεν διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό, ενώ ταυτόχρονα κυριολεκτικά μας γεμίζει με ανάλαφρη δροσερή αναπνοή και θωρακίζει με υγεία τη στοματική μας κοιλότητα.

Τα καθημερινής χρήσης στοματικά διαλύματα χωρίς οινόπνευμα, τα χρησιμοποιούμε αμέσως μετά το βούρτσισμα, είναι βασικά η τελευταία μικρή λεπτομέρεια μεγάλης σημασίας, στη φροντίδα των δοντιών μας.

Η μοναδική αίσθηση φρεσκάδας, μας πλημυρίζει αμέσως με το ξέβγαλμα, με την δροσερή αναπνοή να επιδρά θετικά ακόμα και στη διάθεσή μας. Γιατί αν δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα, η πόρτα στην κακοσμία κλείνει ερμητικά. Ενώ,  συγχρόνως, απομακρύνονται τα οξέα που παράγει η βακτηριακή πλάκα και έτσι, τα οφέλη από το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών πολλαπλασιάζονται.

Γιατί Eludril;

Γιατί είναι προϊόν της Pierre Fabre, αυστηρά εξειδικευμένης στην στοματική υγιεινή και έτσι διαθέτει όλη την τεχνογνωσία, την εργαστηριακή έρευνα, την εμπειρία χρόνων και την τεχνολογική υπεροχή της Pierre Fabre αλλά και εκατομμύρια  ευχαριστημένους χρήστες στον κόσμο.

Γιατί, η σειρά στοματικών διαλυμάτων της ELUDRIL είναι σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση για ενίσχυση της υγείας ούλων και δοντιών σε συνδυασμό με μοναδικά δροσερή αναπνοή.

Χωρίς αλκοόλ και έτοιμα για χρήση, τα καθημερινά στοματικά διαλύματα ELUDRIL προσαρμόζονται σε όλες τις καθημερινές συνθήκες, ώστε να σας διασφαλίζουν αυτοπεποίθηση σε κάθε περίσταση της ημέρας.

Τα ELUDRIL, για την καθημερινή στοματική υγιεινή σας, παράγονται στη Γαλλία με υπεύθυνες, μικρές αλυσίδες εφοδιασμού, φέρουν την ένδειξη ORIGINE FRANCE GARANTIE [Εγγυημένη Γαλλική Προέλευση] και διατίθενται σε 100% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία!

Βρείτε το Eludril

που σας ταιριάζει!

Μέσα από μια γκάμα με 8 διαφορετικά Eludril,

σίγουρα θα βρείτε το Eludril που σας ταιριάζει.